Skinpress Demo Rss

vineri, 19 martie 2010

La loc comanda!


Constat că mă aflu într-o confuzie aproape totală. Cu puţin timp în urmă citeam pe un sait că ediţia 2010 a Academiei de vară Atlantykron se va ţine la Chilia Veche, în loc de Capidava. Saitul este cel de mai jos:
http://www.infopensiuni.ro/delta-dunarii/sarbatori-traditionale/academia-de-vara-atlantykron_154
Pe saitul oficial, http://atlantykron.org/ , citesc acum, însă, că Atlantykron 2010 se va ţine tot la Capidava. Evident, dau crezare informaţiei de pe saitul îndreptăţit să dea relaţii. Probabil că Sorin Repanovici o să-mi zică vreo două, băgându-ma la răspândire de zvon. Am, însă, circumstanţe atenuante. La data la care citeam zvonul cu Chilia Veche pe atlantykron.org nu se pusese încă nimic oficial. Acum există informaţia.
Cu toate acestea mă gândeam că este ceva care îmi place la ideea cu Chilia Veche. Ceva care poate părea parfum politic, dar care, după părerea mea nu are decat aport cultural. Şi anume: Statele Unite, Canada, Moldova, Thailanda, Italia, Singapore, Germania, Belgia, Anglia (U.K.), Rusia, Birmania, China... am enumerat aceste state în ordinea în care le-am găsit pe saitul oficial Atlantykron, sunt o parte din ţările care au avut reprezentare in Academia de vară. Putem vorbi despre mapamond.
Dacă toate aceste ţări ar fi fost reprezentate într-o acţiune care s-ar desfăşura într-unul din locurile cele mai frumoase din lume şi... la doi paşi de Ucraina, eu personal aş considera că Atlantykron este ajuns la maturitate deplină, fiind direct implicat în imaginea ţării noastre, şi captând atenţia nu doar a celor interesaţi de zece zile cu cortul pe iarbă...

Va urma...

Un comentariu: